• home.jpg title=
T: 0224 54 2247

Kees Beers: Massage,Taping, Blessures, Aandoeningen en Ontspanning

In de nieuwste wet worden pittige eisen gesteld aan een praktijk en de therapeut. Zo dient iedere 3 jaar de praktijk te worden gecontroleerd en te voldoen aan een veelheid van opgelegde verplichtingen. Zowel in de uitvoering van de behandelingen als de totale administratie, waarbij ook wordt gekeken naar de privacy van de cliënt.

Daarnaast is de therapeut verplicht om jaarlijks een aantal intervisie bijeenkomsten te bezoeken, waar kennis en ervaringen worden uitgewisseld met collega's. Op 1 november gingen we naar een zeer ervaren natuurgeneeskundig therapeut die ons zijn methoden demonstreerde.

Daarnaast is het ook verplicht om jaarlijks bij- en nascholingen te volgen. Op 4 november was er een bijscholing met betrekking tot de Psychosociale Basiskennis bij de Energieschool in Den Bosch. Er was een duidelijke uitleg over het herkennen en behandelen van stress en depressie.

Nieuws

19 december 2017

Op 15 december de verplichte HBO bijscholingsdag gevolgd over de Buik Brein Connectie en de verschillende vormen van Stress.

Wij wensen u gezellige Kerstdagen en een soepel en gezond Nieuwjaar!

 

07 november 2017

Op 17 oktober is de praktijk gevisiteerd, 1 november een intervisie gehad en op 4 november een bijscholing Psychosociale Basiskennis over stress en depressie.

18 februari 2017

Laatste tijd regelmatig knie- en enkelproblemen in de praktijk.

Contact

Kees Beers

Wilgenstraat 18,
1731 SX Winkel

0224-542247 / 06-23000665
info@keesbeers.nl