• home.jpg title=
T: 0224 54 2247

Tarieven per 1 januari 2023

Na een paar jaar met corona, met heel veel impact, ook voor deze praktijk, kunnen we nu hopelijk deze periode achter ons laten.

Een periode met verplichte afsluitingen en maatregelen omtrent hygiëne.

Toch zijn er mooie resultaten geboekt.De cliënten kwamen voor preventieve behandelingen, maar ook voor aandoeningen en blessures. Tevens is de massage uitstekend toegepast bij stress gerelateerde klachten en natuurlijk voor algehele ontspanning.

Gelukkig is er steeds meer oog voor dit soort behandelingen, omdat het bewezen is, dat het zo goed is voor het lichaam en geest.

Zoveel mogelijk heb ik de praktijk opgengehouden. Daarnaast had ik alle tijd om bijscholingen te doen, ook op het gebied van reflexologie.. Dus niet alleen omdat het door de beroepsvereniging verplicht gesteld wordt, maar gewoon omdat het zo mooi is om de kennis steeds weer te vergroten.

Helaas zitten we nu weer in een andere tijd, waarin de energieprijzen door het dak gaan. Ook hier heeft de praktijk mee te maken. De tarieven zullen iets aangepast worden.

Wij wensen u een heel goed 2023

Kees en Ellen Beers

Nieuws

31 december 2022

Afsluiten van 2022. Een jaar met verschillende gezichten. 2023 staat voor de deur. Wij wensen u een gezond en soepel Nieuwjaar !

16 mei 2021

Versoepelingen van de Corona-maatregelen, goed nieuws! Hoe soepel bent u zelf eigenlijk? Is het weer eens tijd voor een behandeling?

05 februari 2021

Goed nieuws! De BATC-therapeuten hebben toestemming om te mogen blijven behandelen.