• home.jpg title=
T: 0224 54 2247

Beroepsorganisaties

Kees Beers is een BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut. Dit betekent dat hij is toegelaten tot beroepsorganisatie BATC en wel sinds 2010.  Kees Beers is ook gediplomeerd sportmasseur en aangesloten bij brancheorganisatie NGS. Daarnaast is hij lid van de Nederlandse Vereniging voor VoetreflexTherapeuten.

Beroepsorganisatie BATC      
In 1998 is de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) opgericht. Het doel van deze stichting is het creëren van eenheid en het verhogen van kwaliteit binnen de natuurgerichte zorg. De BATC strijdt voor de belangen van zowel therapeuten als consumenten.

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
De BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeuten zijn hbo-geschoold, hanteren minimaal 5 verschillende werkvormen en werken volledig volgens de 5 natuurgerichte principes.

Voor meer informatie kijkt u op de website www.batc.nl.

 

Brancheorganisatie NGS       
Kees Beers is gediplomeerd/erkend sportmasseur en sinds 2003 aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Tevens staat hij ingeschreven bij het Kwaliteitsregister van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage en beschikt hij over een EAS-Pass (European Association of Sports Massage). 
De brancheorganisatie NGS voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland is niet alleen voor sportmasseurs en –verzorgers, maar ook voor de overheid, de nationale sportkoepel NOC*NSF en alle bij de branche betrokken organisaties.

 

Branchevereniging NVVT
Kees Beers heeft een opleiding gevolgd voor voetreflexologie en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Voetreflextherapeuten. Het idee van deze vereniging is dat voetreflextherapeuten elkaar kunnen ontmoeten en de kennis kunnen bijscholen. De studiebijeenkomst zijn geaccrediteerd. Zo blijft de kennis up-to-date.

Intervisie

Daarnaast heeft Kees Beers zeer regelmatig contact en uitwisseling van kennis en kunde met andere HBO-therapeuten via intervisie bijeenkomsten.

Geschillencommissie
Kees Beers en zijn praktijk zijn aangesloten bij een geschillencommissie, waardoor zij tegemoet komen aan de eis zoals die door de WKKGZ (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Neem bij een klacht, als u er niet uit komt met de therapeut, eerst contact op met de BATC. Komt hier geen bevredigende oplossing uit, dan wordt de klacht gemeld bij de geschillencommissie.

 

Nieuws

31 december 2022

Afsluiten van 2022. Een jaar met verschillende gezichten. 2023 staat voor de deur. Wij wensen u een gezond en soepel Nieuwjaar !

16 mei 2021

Versoepelingen van de Corona-maatregelen, goed nieuws! Hoe soepel bent u zelf eigenlijk? Is het weer eens tijd voor een behandeling?

05 februari 2021

Goed nieuws! De BATC-therapeuten hebben toestemming om te mogen blijven behandelen.