• home.jpg title=
T: 0224 54 2247

Beroepsorganisaties

Kees Beers is een BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut. Dit betekent dat hij is toegelaten tot beroepsorganisatie BATC en wel sinds 2010.  Kees Beers is ook gediplomeerd sportmasseur en aangesloten bij brancheorganisatie NGS.

Beroepsorganisatie BATC      
In 1998 is de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) opgericht. Het doel van deze stichting is het creëren van eenheid en het verhogen van kwaliteit binnen de natuurgerichte zorg. De BATC strijdt voor de belangen van zowel therapeuten als consumenten.

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
De BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeuten zijn hbo-geschoold, hanteren minimaal 5 verschillende werkvormen en werken volledig volgens de 5 natuurgerichte principes.

Voor meer informatie kijkt u op de website www.batc.nl.

 

Brancheorganisatie NGS       
Kees Beers is gediplomeerd sportmasseur en sinds 2003 aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Tevens staat hij ingeschreven bij het Kwaliteitsregister van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage en beschikt hij over een EAS-Pass (European Association of Sports Massage). 
De brancheorganisatie NGS voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland is niet alleen voor sportmasseurs en –verzorgers, maar ook voor de overheid, de nationale sportkoepel NOC*NSF en alle bij de branche betrokken organisaties.

 

Branchevereniging NVVT
Kees Beers heeft een opleiding gevolgd voor voetreflexologie en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Voetreflextherapeuten. Het idee van deze vereniging is dat voetreflextherapeuten elkaar kunnen ontmoeten en de kennis kunnen bijscholen. De studiebijeenkomst zijn geaccrediteerd. Zo blijft de kennis up-to-date.

Intervisie

Daarnaast heeft Kees Beers zeer regelmatig contact en uitwisseling van kennis met andere HBO-therapeuten via intervisie bijeenkomsten.

Afbeeldingsresultaat voor paramedisch natuurgeneeskundig therapeut

 

 

Nieuws

19 december 2017

Op 15 december de verplichte HBO bijscholingsdag gevolgd over de Buik Brein Connectie en de verschillende vormen van Stress.

Wij wensen u gezellige Kerstdagen en een soepel en gezond Nieuwjaar!

 

07 november 2017

Op 17 oktober is de praktijk gevisiteerd, 1 november een intervisie gehad en op 4 november een bijscholing Psychosociale Basiskennis over stress en depressie.

18 februari 2017

Laatste tijd regelmatig knie- en enkelproblemen in de praktijk.

Contact

Kees Beers

Wilgenstraat 18,
1731 SX Winkel

0224-542247 / 06-23000665
info@keesbeers.nl