• home.jpg title=
T: 0224 54 2247

Beroepsorganisaties

Kees Beers is een BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut. Dit betekent dat hij is toegelaten tot beroepsorganisatie BATC en wel sinds 2010.  Kees Beers is ook gediplomeerd sportmasseur en aangesloten bij brancheorganisatie NGS.

Beroepsorganisatie BATC      
In 1998 is de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) opgericht. Het doel van deze stichting is het creëren van eenheid en het verhogen van kwaliteit binnen de natuurgerichte zorg. De BATC strijdt voor de belangen van zowel therapeuten als consumenten.

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
De BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeuten zijn hbo-geschoold, hanteren minimaal 5 verschillende werkvormen en werken volledig volgens de 5 natuurgerichte principes.

Voor meer informatie kijkt u op de website www.batc.nl.

 

Brancheorganisatie NGS       
Kees Beers is gediplomeerd sportmasseur en sinds 2003 aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Tevens staat hij ingeschreven bij het Kwaliteitsregister van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage en beschikt hij over een EAS-Pass (European Association of Sports Massage). 
De brancheorganisatie NGS voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland is niet alleen voor sportmasseurs en –verzorgers, maar ook voor de overheid, de nationale sportkoepel NOC*NSF en alle bij de branche betrokken organisaties.

 

Branchevereniging NVVT
Kees Beers heeft een opleiding gevolgd voor voetreflexologie en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Voetreflextherapeuten. Het idee van deze vereniging is dat voetreflextherapeuten elkaar kunnen ontmoeten en de kennis kunnen bijscholen. De studiebijeenkomst zijn geaccrediteerd. Zo blijft de kennis up-to-date.

Intervisie

Daarnaast heeft Kees Beers zeer regelmatig contact en uitwisseling van kennis met andere HBO-therapeuten via intervisie bijeenkomsten.

Afbeeldingsresultaat voor paramedisch natuurgeneeskundig therapeut

 

 

Nieuws

18 februari 2017

Laatste tijd regelmatig knie- en enkelproblemen in de praktijk.

18 januari 2017

Scoliose is een "kromme rug". De wervelkolom is zijdelings gekromd meestal in een soort S-bocht en in veel gevallen ook nog om zijn as gedraaid.

15 december 2016

Na de opleiding Medische Basiskennis, nu ook de opleiding Psychosociale Basiskennis afgerond en het diploma behaald.

Contact

Kees Beers

Wilgenstraat 18,
1731 SX Winkel

0224-542247 / 06-23000665
info@keesbeers.nl