• home.jpg title=
T: 0224 54 2247

Kinesiotaping

Tape volgens het Medical Taping Concept

Het Medical Taping Concept is overgekomen uit Japan en Korea. Kinesiotape-methodes met elastische tape gaan uit van de gedachte dat beweging en spieractiviteit essentieel is om gezondheid te behouden of te herstellen. De elastische tape ondersteunt uw spieren en gewrichten en vermindert pijn zonder dat u niet belemmerd wordt in uw beweging.

Elastische tape rekt als de huid
Kees Beers werkt al sinds 2004 met CureTape ®, een elastische tape die net als de huid 140% rekbaar is. De tape heeft een soort liftende werking. De opperhuid wordt opgetild waardoor er meer ruimte is voor bloed- en lymfevaatjes. Herstelprocessen worden zo bevorderd. Als u een zwelling heeft, geeft de tape een drukvermindering. Daardoor herstellen bloedcirculatie en lymfeafvoer en ervaart u minder pijn. Daarnaast ondersteunt de tape uw spieren, zonder u daarbij te beperken in uw bewegingen. De tape helpt en bevordert hetgeen wat het lichaam onder optimale omstandigheden zelf zou doen.

Door de open structuur en zeer speciale lijmlaag, is de kans op een allergische reactie minimaal.

De tape is watervast, u kan er mee douchen.

Vele tapetechnieken
Inmiddels zijn er vele tapetechnieken. Kees Beers doet ook Lymf Taping, Meridiaan Taping, Cross Taping en Dynamic Taping. Alles volgens het Medical Taping Concept.

Terug naar overzicht behandelmethoden

Nieuws

27 december 2020

Voor 2021 de beste wensen.

29 september 2020

Het kabinet heeft besloten, dat cliënten bij een behandeling geregisteerd dienen te worden.

05 juni 2020

Na een lange periode van thuiszitten en spanning, kan het lichaam wel weer een goede behandeling gebruiken.

Contact

Kees Beers

Wilgenstraat 18,
1731 SX Winkel

0224-542247 / 06-23000665