• home.jpg title=
T: 0224 54 2247

Sportmassage

Voor en na het sporten

Sportmassage dringt vermoeidheidsverschijnselen na een inspanning terug en bevordert zo het herstel van uw lichaam. Daarnaast voorkomt het blessures. U kunt kiezen voor een massage na een (sport)activiteit, maar ook ervoor, om uw spieren klaar te maken voor de inspanning.

Preventief en bevorderend
Na een inspanning komen er afvalstoffen in uw lichaam. Deze kunnen vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken. Kees Beers masseert deze afvalstoffen uit uw lichaam, dit bevordert het herstel. Voorkomen is beter dan genezen, en daarom kunt u ook voor uw (sport)activiteit gemasseerd worden. Zo worden spieren geactiveerd, waardoor uw spieren beter werken en u blessures voorkomt. Kees Beers geeft tevens advies bij blessures.

Sporters
Sporters hebben vooral baat bij een massage om hun spieren voor te bereiden op inspanning. Kees Beers kan masseren voor een wedstrijd of training. Maar ook na afloop van de activiteit is het verstandig goed voor je lichaam te zorgen en de vermoeide spieren aandacht te geven. Het is ook aan te raden om in aanloop naar een (speciale) wedstrijd  regelmatig de massagebank op te  klimmen. Kees Beers vertelt u over de mogelijkheden.  Kinesio tape biedt daarnaast extra ondersteuning om de doorbloeding te bevorderen en de spieren sneller soepel te krijgen.

Terug naar overzicht behandelmethoden

Nieuws

31 december 2022

Afsluiten van 2022. Een jaar met verschillende gezichten. 2023 staat voor de deur. Wij wensen u een gezond en soepel Nieuwjaar !

16 mei 2021

Versoepelingen van de Corona-maatregelen, goed nieuws! Hoe soepel bent u zelf eigenlijk? Is het weer eens tijd voor een behandeling?

05 februari 2021

Goed nieuws! De BATC-therapeuten hebben toestemming om te mogen blijven behandelen.