• home.jpg title=
T: 0224 54 2247

Sportmassage

Voor en na het sporten

Sportmassage dringt vermoeidheidsverschijnselen na een inspanning terug en bevordert zo het herstel van uw lichaam. Daarnaast voorkomt het blessures. U kunt kiezen voor een massage na een (sport)activiteit, maar ook ervoor, om uw spieren klaar te maken voor de inspanning.

Preventief en bevorderend
Na een inspanning komen er afvalstoffen in uw lichaam. Deze kunnen vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken. Kees Beers masseert deze afvalstoffen uit uw lichaam, dit bevordert het herstel. Voorkomen is beter dan genezen, en daarom kunt u ook voor uw (sport)activiteit gemasseerd worden. Zo worden spieren geactiveerd, waardoor uw spieren beter werken en u blessures voorkomt. Kees Beers geeft tevens advies bij blessures.

Sporters
Sporters hebben vooral baat bij een massage om hun spieren voor te bereiden op inspanning. Kees Beers kan masseren voor een wedstrijd of training. Maar ook na afloop van de activiteit is het verstandig goed voor je lichaam te zorgen en de vermoeide spieren aandacht te geven. Het is ook aan te raden om in aanloop naar een (speciale) wedstrijd  regelmatig de massagebank op te  klimmen. Kees Beers vertelt u over de mogelijkheden.  Kinesio tape biedt daarnaast extra ondersteuning om de doorbloeding te bevorderen en de spieren sneller soepel te krijgen.

Terug naar overzicht behandelmethoden

Nieuws

19 december 2017

Op 15 december de verplichte HBO bijscholingsdag gevolgd over de Buik Brein Connectie en de verschillende vormen van Stress.

Wij wensen u gezellige Kerstdagen en een soepel en gezond Nieuwjaar!

 

07 november 2017

Op 17 oktober is de praktijk gevisiteerd, 1 november een intervisie gehad en op 4 november een bijscholing Psychosociale Basiskennis over stress en depressie.

18 februari 2017

Laatste tijd regelmatig knie- en enkelproblemen in de praktijk.

Contact

Kees Beers

Wilgenstraat 18,
1731 SX Winkel

0224-542247 / 06-23000665
info@keesbeers.nl