• home.jpg title=
T: 0224 54 2247

Ontspanningsmassage

Rust voor lichaam en geest

Ontspanningsmassage is precies wat de naam zegt: massage strikt in de zin van rust en ontspanning. Deze massage techniek is niet bedoeld voor therapeutische effecten of voor behandeling van chronische pijn of ongemak, maar werkt uiteraard wel als remedie tegen stress.

Een ontspanningsmassage kan worden aangepast en afgestemd op uw specifieke wensen. De massage vindt plaats in een rustige en comfortabele omgeving met muziek en/of kaarslicht op de achtergrond.

Verschillende technieken tijdens massage
Een ontspanningsmassage is een lange en luxe massage waarbij Kees Beers gebruik maakt van alle soorten technieken, waaronder het zacht  kneden en rollen van de huid en spieren.  Ontspanningsmassage is geen diepe weefselmassage en is er niet voor het bewerken van diepere spieren van het lichaam, maar is alleen bedoeld voor het masseren van de buitenste lagen van het lichaamsweefsel.  Een breed scala van gebieden op het lichaam wordt gemasseerd zoals de rug,  hals, armen, benen.

Preventief
Er wordt tegenwoordig veel van de werknemers gevraagd, waardoor de kans op stress, burn-out en andere klachten reëel aanwezig is. En regelmatige behandeling zal het lichaam energie en veerkracht geven en daarbij preventief zijn voor (sport)blessures en andere klachten.

Terug naar overzicht behandelmethoden

Nieuws

31 december 2022

Afsluiten van 2022. Een jaar met verschillende gezichten. 2023 staat voor de deur. Wij wensen u een gezond en soepel Nieuwjaar !

16 mei 2021

Versoepelingen van de Corona-maatregelen, goed nieuws! Hoe soepel bent u zelf eigenlijk? Is het weer eens tijd voor een behandeling?

05 februari 2021

Goed nieuws! De BATC-therapeuten hebben toestemming om te mogen blijven behandelen.