• home.jpg title=
T: 0224 54 2247

Ontspanningsmassage

Rust voor lichaam en geest

Ontspanningsmassage is precies wat de naam zegt: massage strikt in de zin van rust en ontspanning. Deze massage techniek is niet bedoeld voor therapeutische effecten of voor behandeling van chronische pijn of ongemak, maar werkt uiteraard wel als remedie tegen stress.

Een ontspanningsmassage kan worden aangepast en afgestemd op uw specifieke wensen. De massage vindt plaats in een rustige en comfortabele omgeving met muziek en/of kaarslicht op de achtergrond.

Verschillende technieken tijdens massage
Een ontspanningsmassage is een lange en luxe massage waarbij Kees Beers gebruik maakt van alle soorten technieken, waaronder het zacht  kneden en rollen van de huid en spieren.  Ontspanningsmassage is geen diepe weefselmassage en is er niet voor het bewerken van diepere spieren van het lichaam, maar is alleen bedoeld voor het masseren van de buitenste lagen van het lichaamsweefsel.  Een breed scala van gebieden op het lichaam wordt gemasseerd zoals de rug,  hals, armen, benen.

Preventief
Er wordt tegenwoordig veel van de werknemers gevraagd, waardoor de kans op stress, burn-out en andere klachten reëel aanwezig is. En regelmatige behandeling zal het lichaam energie en veerkracht geven en daarbij preventief zijn voor (sport)blessures en andere klachten.

Terug naar overzicht behandelmethoden

Nieuws

27 december 2020

Voor 2021 de beste wensen.

29 september 2020

Het kabinet heeft besloten, dat cliënten bij een behandeling geregisteerd dienen te worden.

05 juni 2020

Na een lange periode van thuiszitten en spanning, kan het lichaam wel weer een goede behandeling gebruiken.

Contact

Kees Beers

Wilgenstraat 18,
1731 SX Winkel

0224-542247 / 06-23000665