• home.jpg title=
T: 0224 54 2247

Klachten/aandoeningen

Waar heeft u last van?

Regelmatig komen er cliënten in de praktijk, die de diagnose hebben gekregen "versleten of operatie is te riskant". Het blijkt echter, dat zij dan toch nog een optie hebben en goed op de behandelingen reageren.

Een greep uit de (pijn) klachten/aandoeningen die met de verschillende methodes behandeld kunnen worden:

Nek, schouder, tennisarm, verstuikte enkel, zweepslag, dikke knie, achilles pees, hielspoor, kramp,  frozen shoulder, (lage)rug, sport en andere blessures,  hoofdpijn, migraine, spanning, (chronische) stress,  hooikoorts, astma, eczeem, lies, menstruatie, lymfe/oedeem, gekneusde vinger en teen, peesontsteking, holtes, littekenweefsel, bekkeninstabiliteit, triggerpoints, gekneusde rib, spijsvertering, fibromyalgie, reuma, blaasontsteking, incontinentie, Tietze, energieblokkades, darmklachten, "versleten wervels", scoliose, etc.

Tevens is er de mogelijkheid: massage bij kanker.

Met de opleiding Psychosociale Basiskennis is het mogelijk om cliënten met depressieve klachten te begeleiden.

Zelfstandigen, leidinggevenden, ZZP-ers kunnen rekenen op een zeer vertrouwelijke behandeling. Met name als de klacht werkgerelateerd is. Dat Kees Beers een uitgebreide ervaring heeft in bestuur en management, kan van toegevoegde waarde zijn.

Voorbeeld van medical taping bij een zweepslag of bij een achillispeesontsteking.

 

 

Nieuws

19 december 2017

Op 15 december de verplichte HBO bijscholingsdag gevolgd over de Buik Brein Connectie en de verschillende vormen van Stress.

Wij wensen u gezellige Kerstdagen en een soepel en gezond Nieuwjaar!

 

07 november 2017

Op 17 oktober is de praktijk gevisiteerd, 1 november een intervisie gehad en op 4 november een bijscholing Psychosociale Basiskennis over stress en depressie.

18 februari 2017

Laatste tijd regelmatig knie- en enkelproblemen in de praktijk.

Contact

Kees Beers

Wilgenstraat 18,
1731 SX Winkel

0224-542247 / 06-23000665
info@keesbeers.nl