• home.jpg title=
T: 0224 54 2247

Vergoed door uw verzekering?

Aangesloten bij BATC                                                                     

Kees Beers is aangesloten bij beroepsorganisatie BATC .  HBO-geschoolde therapeuten zijn aangesloten bij o.a. deze organisatie.

Veel zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk bij een aanvullende ziektekostenverzekering. Zij keren een maximum te vergoeden bedrag per jaar uit. Neem contact op met uw eigen verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over de vergoeding van de behandelingen. Hierbij dient u aan te geven, dat het om een natuurgeneeskundige behandeling gaat.

In 2016 heeft Kees Beers de nieuwe uitgebreide opleiding MBK Medische Basiskennis, HBO volgens de PLATO-eindtermen gevolgd en met succes afgerond. Per 2017 wordt deze opleiding door enkele verzekeringen verplicht gesteld.

Aanvullend heeft hij ook de HBO-opleiding Psycho Sociale Basiskennis PSBK gevolgd en met succes afgerond. Eveneens volgens de PLATO-eindtermen. Beide opleidingen/resultaten staan geregistreerd via het CIPION bij stichting Hoger Onderwijs Nederland als registeropleiding.

Voor een overzicht van verzekeringen en vergoedingen, kijk op de site van BATC (www.batc.nl).  Deze overzichten geven aan hoeveel vergoed wordt bij betreffende aanvullende verzekering.
Aan deze lijsten kunnen geen rechten worden ontleend en zijn onder voorbehoud.

 

Zorgwijzer.nl

Voor een vergelijking van verzekeringen met bijbehorende polissen en een toelichting op o.a. Natuurgeneeskunde kunt u kijken bij Zorgwijzer.nl  via deze link:  http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/natuurgeneeskunde

 

 

Nieuws

18 februari 2017

Laatste tijd regelmatig knie- en enkelproblemen in de praktijk.

18 januari 2017

Scoliose is een "kromme rug". De wervelkolom is zijdelings gekromd meestal in een soort S-bocht en in veel gevallen ook nog om zijn as gedraaid.

15 december 2016

Na de opleiding Medische Basiskennis, nu ook de opleiding Psychosociale Basiskennis afgerond en het diploma behaald.

Contact

Kees Beers

Wilgenstraat 18,
1731 SX Winkel

0224-542247 / 06-23000665
info@keesbeers.nl