• home.jpg title=
T: 0224 54 2247

Vergoed door uw verzekering?

Aangesloten bij BATC                                                                     

Kees Beers is aangesloten bij beroepsorganisatie BATC .

Veel zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk bij een aanvullende ziektekostenverzekering. Zij keren een maximum te vergoeden bedrag per jaar uit. Neem contact op met uw eigen verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over de vergoeding van de behandelingen. Hierbij dient u aan te geven, dat het om een natuurgeneeskundige (alternatieve) behandeling gaat.

In 2016 heeft Kees Beers de nieuwe uitgebreide opleiding MBK Medische Basiskennis, HBO volgens de PLATO-eindtermen, gevolgd en met succes afgerond. Per 2017 wordt deze opleiding door enkele verzekeringen verplicht gesteld. De praktijk wordt eveneens gevisiteerd.

Aanvullend heeft hij ook de HBO-opleiding Psycho Sociale Basiskennis PSBK gevolgd en met succes afgerond. Eveneens volgens de PLATO-eindtermen. Beide opleidingen/resultaten staan geregistreerd via het CIPION bij stichting Hoger Onderwijs Nederland als registeropleiding.

 

 

 

BATC-therapeuten zijn gekwalificeerd volgens de criteria van Zorgverzekeraars. Zij voldoen aan strenge kwaliteitscriteria voortvloeiende uit de maatschappelijke normen. Ieder jaar wordt de BATC-Zorgverlener opnieuw getoetst.

 

 

Nieuws

27 december 2020

Voor 2021 de beste wensen.

29 september 2020

Het kabinet heeft besloten, dat cliënten bij een behandeling geregisteerd dienen te worden.

05 juni 2020

Na een lange periode van thuiszitten en spanning, kan het lichaam wel weer een goede behandeling gebruiken.

Contact

Kees Beers

Wilgenstraat 18,
1731 SX Winkel

0224-542247 / 06-23000665